fredag den 23. september 2011

"Laver Frontere nogensinde noget?"

Måske er du en af de uvidende personer der til tider passerer Front-lokalet, mens vi flyder/sover i sækkestolene og har det lidt for godt.
Dertil kan jeg svare: Der tager du grueligt fejl! FRONT er så meget mere end gøgl og hygge!



 Som du kan se har vi fået taget portrætbilleder med noget der karakteriserer os. Her er nogle af dem:



 
I de seneste par uger har vi haft undervisning i nogle vanvittigt spændende emner;
-Vi har haft om opdragelse, de 4 forældreroller og alle mulige ting der kan forklare hvorfor vi er endt ud som vi nu engang er, vi har haft det feminine og det maskuline og vi har lært om bibelvidenskab (det er meget federe end det umiddelbart lyder til).

- Vi har taget MBTI-testen - til jer der ikke ved hvad det er kan jeg uddybe lidt nærmere. MBTI er en stor personlighedstest og den er ikke som normale tests, med ét resultat. Næh, her er der fire forskellige kategorier, med to muligheder i hver; (jeg er dem med fed skrift)
Ekstrovert (E) - Introvert (I)
Sanselig (S) - Intuitiv (N)
Tænker (T) - Føler (F)
Spontan (P)
- Struktureret (J)

Man vil altid have lidt af hver type, men for det meste vil én af de to dominere. Det er en mega fed test - ikke bare en "hvilken frisure passer til mig?"-test. Hvis du er interesseret i hvilken type du er, kan du tage testen her

Det er langt fra normal undervisning, der er næsten ingen kedelig undervisning - til en forandring - og det er bare pissefedt!

- Linde ;P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar